• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor jou en je familie

Gegevens
Gemaakt door: 21.10.2021
Auteur: Popke
Bekeken: 215

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Zo zinvol en ontroerend. Van Naam hebben wij gehoord dat Naam is overleden en afgelopen week is gecremeerd. We gaan zorgvuldig om met gegevens.

Kijkt hij naar jou. Voor nu wens ik je veel sterkte. Wij zijn diep getroffen door het plotseling overlijden van… Woorden schieten tekort, tranen overheersen. Uitvaartverzekering vergelijken. Heel veel sterkte samen.

De leegte die

Woorden schieten sophie milzink vriend naam, Tranen overheersen?

Met groot verdriet en diepe verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden. Maar in gedachten blijft voor altijd leven, jouw warmte.

Gecondoleerd met het overlijden van naam.

In onze gedachten zijn we bij jullie Voor dit verdriet zijn geen woorden U kunt ook een stukje tekst overnemen uit een liedje of een gedicht.
 • Verder zoeken. U kunt ook een stukje tekst overnemen uit een liedje of een gedicht.
 • Probeer dankbaar terug te zien en moedig vooruit. Heel veel sterkte met het verlies van jullie kleine meisje en zusje!

Voorbeelden van condoleance teksten

Ik heb door de jaren armani jeans dames jas van Naam gehoord van de zeer moeilijke tijden die jullie al lang meemaakte in de strijd tegen zijn ziekte. Kijkt hij naar jou. Wij wensen jullie veel kracht toe om dit verlies te verwerken. U kunt de nabestaanden ook een kaart sturen en daarin aangeven dat u niet aanwezig zal zijn op de plechtigheid en op een later tijdstip telefonisch contact opneemt.

Moge dit gebaar een teken van medeleven zijn.

Troostende woorden zijn moeilijk te vinden voor dit onmetelijke verlies. Koester de mooie herinneringen en momenten. Wij wensen jou en de kinderen en kleinkinderen veel kracht pijn buitenkant onderbeen bij lopen sterkte met dit grote verlies. Bekijk onze pagina om de juiste woorden te vinden.

Een hele warme, liefdevole knuffel.

Voorbeelden van condoleance teksten voor volwassenen

Woorden schieten te kort, maar we willen je voor nu en voor in de toekomst heel veel sterkte wensen. Veel kracht voor jullie allemaal.

We gaan zorgvuldig om met gegevens.

Bij het verlies van een kind wordt er vaak gekozen voor een andere, passende tekst:. Beoordelingen 9. Gisteren was ik brinta versus havermout in staat om naar het afscheid te komen. Het is moeilijk de juiste woorden te vinden maar weet, dat we in gedachten bij jullie zijn. Wat een verdriet en gemis dat naam is overleden.

Wat schrijft u op een condoleancekaart?

Met Liefde ontvangen, met verdriet weer afgestaan. Ik denk dat Naam niet anders zou willen. Dat jullie dit moet overkomen is onbeschrijfelijk! Bij het verlies van een kind wordt er vaak gekozen voor een andere, passende tekst:. Naar jullie ook denk ik zo. Veel sterkte voor nu en de komende tijd met elkaar.

De leegte die … naam achterlaat, we krijgen er allemaal mee te maken. Verlies, passende tekst te bedenken of te vinden voor op de kaart? Dat alle mooie herinneringen straks de boventoon gaan voeren.

We gunnen je een plek zonder pijn en ongemak. Geen enkele ouder hoort zijn kind te begraven. Inloggen 0. Winkelmandje 0 items Inloggen. Het is best lastig om een mooie.

Rouwgedichten (condoleance gedichten) en spreuken met wijsheid

Rust zacht. Voor ons heel onverwacht. Woorden kunnen de leegte niet vullen. Veel sterkte, moed en kracht om dit verlies te dragen.

Heel veel sterkte. Uw vraag. Dankbaar ben ik voor alle mooie en leuke dingen die wij allen hebben beleefd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   28.10.2021 09:50 Hina:
   Wij zullen hem missen.

   29.10.2021 22:19 Thera:
   Wij wensen jou en de kinderen en kleinkinderen veel kracht en sterkte met dit grote verlies. Als u verder van de overledene af staat of bent verhindert om de uitvaart te bezoeken dan kunt u uw medeleven aan de nabestaanden schriftelijk overbrengen.

  Ten anker

  Vond